Četiri slučaja zlouporabe opojnih droga

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

U kasnim večernjim satima u petak, 25. svibnja u Perivoju Viktorovac u Sisku policijski službenici su u neovlaštenom posjedu 0,7 grama amfetamina zatekli 21-godišnjeg Siščanina. Naredne večeri, 26. svibnja u Sisku, Aleja narodnih heroja, na parkiralištu su u konzumaciji jointa zatečena trojica Siščana, dok je u Aleji Vukovar u Kutini prilikom postupanja nad 19-godišnjim Zagrepčaninom kod istoga pronađen jedan gram marihuane.

Proteklog su vikenda zabilježena četiri slučaja zlouporabe opojnih droga.

U kasnim večernjim satima u petak, 25. svibnja u Perivoju Viktorovac u Sisku policijski službenici su u neovlaštenom posjedu 0,7 grama amfetamina zatekli 21-godišnjeg Siščanina.

Naredne večeri, 26. svibnja u Sisku, Aleja narodnih heroja, na parkiralištu su u konzumaciji jointa zatečena trojica Siščana, dok je u Aleji Vukovar u Kutini prilikom postupanja nad 19-godišnjim Zagrepčaninom kod istoga pronađen jedan gram marihuane.

U nedjelju, 27. svibnja, jedan sat iza ponoći, u sisačkom Perivoju Vikotorovac je u konzumaciji jointa zatečen 27-godišnji muškarac.

Policijskim postupanjem droga je oduzeta te su nakon kriminalističkih istraživanja svi osumnjičeni kazneno prijavljeni zbog zlouporabe opojnih droga.



Stranica