Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Osam kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, dva na području Novske te po jedno na području Siska i Petrinje. Počinjeno je šest krađa, četiri prijetnje te po jedno nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te oštećenje tuđe stvar. 

Na području Siska, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj. 

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća od kojih jedna s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba (pješak) lakše ozlijeđena, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. Četiri nesreće zabilježene su na području Kutine te po jedna na području Siska i Novske.

U subotu, 8. prosinca oko 23.25 sati, na Ulici Mije Goričkog u Sisku, na neutvrđen način je izbio požar u kojem su u potpunosti izgorjela dva plastična kontejnera za mješoviti otpad. Požar su ugasili pripadnici VPG Sisak, a odgovorna osoba oštećene tvrtke materijalnu štetu procjenjuje na oko 1000 kuna.



Stranica