Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Petrinje i Novske. Zabilježene su četiri krađe te po jedno oštećenje tuđe stvari, prijetnja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  
 
Na prometnicama je zabilježeno šest prometnih nesreća i to po dvije na području Kutine i Petrinje te po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba – pješak, zadobila je teške tjelesne ozljede i jedna lakše, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja, a za njim se još traga. U nesrećama na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,25 i 2,47 promila.


Na glinskom području u mjestu Kozaperovica, za vrijeme košnje trave u dvorištu, građanin je pronašao tromblonsku minu koju je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Stranica