Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelj. Tri kaznena djela zabilježena su na području Kutine te po jedno na području Siska, Novske i Sunje. Zabilježeno je pet krađa i jedno oštećenje tuđe stvari.  U navedenom razdoblju zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno šest počinitelja. Po dva narušavanja zabilježena su na području Siska i Novske. U tri slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i u jednom slučaju vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.
 
Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, dvije na području Siska te po jedna na području Novske, Gvozda, Sunje i Gline. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U nesrećama na području Novske i Gline vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen. Također u nesreći na području Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,20 promila.
 
U Nebojanu, na petrinjskom području, građanin je u rijeci Kupi pronašao ručnu kumulativnu minu koju  je preuzeo policijski službenik.

Stranica