Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela zabilježena su na području Petrinje, po dva na području Kutine i Novske te po jedno na području Siska, Gline, Gvozda i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su tri krađe, po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedno ubojstvo u pokušaju, teška krađa, krivotvorenje isprave i neovlaštena proizvodnja i promet drogama. 
 
Zabilježeno je pet narušavanja javnog rada i mira, dva na području Gline te po jedno na području Siska, Novske i Gvozda, za koja je prijavljeno sedam počinitelja. U po dva slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika i u jednom slučaju vikom i galamom. 
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, sedam na području Kutine, dvije na području Siska i jedna na području Gvozda. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba i to vozač bicikla teško je ozlijeđena, dvije osobe lakše, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta. U po jednoj nesreći na području Kutine i Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja ali su naknadno pronađeni, dok je u jednoj prometnoj nesreći na području Kutine kod vozača utvrđena alkoholiziranost od 0,65 promila. 
 
 

Stranica