Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 16 kaznenih djela od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska zabilježeno je šest kaznenih djela, po tri na području Kutine i Novske te po jedno na području Petrinje, Gline, Sunje i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je sedam krađa, četiri prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari te po jedna tjelesna ozljeda i ubijanje ili mučenje životinja.
 
Po jedno narušavanje javnog rada i mira zabilježeno je na području Kutine i Petrinje, a za koja su prijavljena dva počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i reproduciranjem glasne glazbe. 
 
Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, po tri na području Siska i Kutine te po jedna na području Novske, Sunje i Hrvatske Kostajnice. U četiri prometne nesreće s ozlijeđenima, tri osobe (od kojih jedan vozač bicikla i jedan vozač motocikla) zadobile su teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. U dvije nesreće na području Kutine i na području Novske kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 0,98 promila. 

Stranica