Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Petrinje, tri na području Siska i jedno na području Novske. Počinjene su po dvije krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedna pronevjera, prijetnja, teška krađa u pokušaju i teška tjelesna ozljeda u pokušaju.
 
Javni red i mir je narušen u jednom slučaju, vikom i galamom na području Siska, zbog čega je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća, od kojih četiri na području Kutine, po dvije na području Siska, Petrinje i Novske te jedna na području Gline. U tri prometne nesreće sa ozlijeđenima, šest osoba je lakše ozlijeđeno, od kojih dva biciklista, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće, obje na području Novske, dva sudionika su pobjegla sa mjesta nesreća i za njima se još traga. 
 
Građanin je policiji u Petrinji predao tri ručne bombe, sedam komada trotilskih punjenja od 200 grama, jedno trotilsko punjenje od 100 grama i jedan metar sporogorećeg štapina koje je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Stranica