Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Gvozda te po jedno na području Petrinje, Novske, Hrvatske Kostajnice i Gline. Počinjene su četiri krađe, tri teške krađe, po dvije prijetnje, oštećenja tuđe stvari i tjelesne ozljede te po jedno teško ubojstvo u pokušaju, pustošenje šuma, zlouporaba položaja i ovlasti, prijevara i krivotvorenje novca.
 
Na području Gvozda, točenjem alkoholnih pića pijanim osobama, zabilježeno je  jedno narušavanje javnog rada i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, po tri na području Siska i Novske, dvije na području Kutine te po jedna na području Petrinje i Gline. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Novske i u jednoj na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen. U po jednoj prometnoj nesreći na području Siska i Kutine i u nesreći na području Gline vozači su bili pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija je iznosila 1,7 promila. 

Stranica