Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 16 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjeno je sedam kaznenih djela, četiri na području Petrinje te po jedno na području Kutine, Novske, Gvozda, Gline i Sunje. Zabilježeno je po pet krađa i prijetnji, dvije povrede djetetovih prava te po jedna prijevara, teška krađa, tjelesna ozljeda i nasilje u obitelji.   
 
Na području Gvozda, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Dogodilo se šest prometnih nesreća, tri na području Siska te po jedna na području Kutine, Gline i Dvora. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,42 promila.
  
U petak, 3. ožujka, građanin je u vikendici u mjestu Mala Gorica na petrinjskom području pronašao dvije ručne bombe koje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, dok je u subotu, 6. ožujka mještanin na livadi u mjestu Donja Vlahinička pronašao ručnu bombu, koju je zbog sigurnosnih razloga policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu uništio na mjestu pronalaska.
Građanin je policiji u Kutini dragovoljno predao 205 komada raznog streljiva vojnog porijekla.

Stranica