Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Dva kaznena djela počinjena su na području Kutine te po jedno na području Siska i Petrinje. Zabilježena je po jedna krađa, teška krađa, ovjeravanje neistinitog sadržaja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  
 
Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće i to dvije na području Siska i jedna na području Kutine. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen. Također je u prometnoj nesreći na području Kutine kod vozača utvrđena alkoholiziranost od 1,04 promila.
 
Jučer, 8. ožujka, oko 15.20 sati u Glini prilikom čišćenja kuće i garaže građanin je pronašao sanduk u kojem se nalazilo oko 300 komada streljiva koje je preuzeo policijski službenik.

Stranica