Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela počinjena su na području Kutine i Petrinje te po jedno na području Siska i Gline. Počinjene su tri krađe te po jedno oštećenje tuđe stvari, tjelesna ozljeda i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  
 
Na području Petrinje i Kutine, vikom i galamom, zabilježeno je po jedno narušavanje javnog reda i mira za koja su prijavljena dva počinitelja.
 
Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to tri na području Kutine te po jedna na području Petrinje, Novske i Hrvatske Kostajnice. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, jedna teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće na području Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen kojom prilikom je kod istog utvrđena alkoholiziranost od 2,33 promila.   

Stranica