​Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Na području Kutine počinjeno je devet kaznenih djela, pet na području Siska te po jedno na području Petrinje, Gline i Dvora. Zabilježeno je osam krađa, po dva protuzakonita lova i ribolova i prijetnje te po jedno razbojništvo, teška krađa, oštećenje tuđe stvari, prijevara i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.
 
Na području Siska, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj. 
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, od kojih tri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Petrinje i Gline. U dvije nesreće s ozlijeđenima, lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće, na području Siska i Petrinje, vozači su bili pod utjecajem alkohola od 2,46 i 1,85 promila. U dvije nesreće, na području Kutine i Siska, vozači su pobjegli sa mjesta događaja, od kojih je jedan naknadno pronađen, a za drugim se još traga.

Stranica