Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela zabilježena su na području Siska i Gline te po jedno na području Kutine, Sunje i Gvozda. Počinjena su tri oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa, krađa, prijetnja i povreda djetetovih prava.   
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, tri na području Kutine te po jedna na području Novske, Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se još uvijek traga. U prometnoj nesreći na području Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,68 promila. 
 
Građanin je jučer, 28. studenog, na području Kutine u mjestu Zbjegovača, čisteći kuću pronašao 260 komada raznog streljiva koje je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Stranica