​Evidentirane krađe i teške krađe tijekom vikenda

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/Policija-Ilustracija.jpg
Foto. ilustracija

U noći s petka na subotu, 28./29. lipnja, na autocesti A3, na odmorištu Stari Grabovac, nepoznati je počinitelj kroz otvoreni prozor teretnog vozila srbijanskih nacionalnih oznaka ukrao novčanik s dokumentima i novcem. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, a za kradljivcem se traga.

U subotu, 29. lipnja, u popodnevnim satima, na području Popovače u mjestu Gornja Jelenska, dvije nepoznate osobe su iskoristile nepažnju 61-godišnje žene te su iz otključane kuće ukrali novac. Od oštećene je zbog krađe zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcima se traga.

Idućeg dana, 30. lipnja, na području Velike Ludine u mjestu Gornja Vlahinićka, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 52-godišnjeg vlasnika te ukrao novac i nakit. Od oštećenog je zbog teške krađe zaprimljena kaznena prijava.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je sa subote na nedjelju, 29./30. lipnja u Ulici Jure Kaštelana u Sisku provalio u kuću 62-godišnje vlasnice te ukrao suhomesnate proizvode i razni priručni alat.

Stranica