Krađa drva i provala u kuću

U Policijskoj postaji Sunja je 50-godišnji muškarac s područja Petrinje prijavio da je nepoznati počinitelj u mjestu Gradusa Posavska, općina Sunja, ukrao više trupaca koji su se nalazili pored ceste pripremljeni za označavanje i utovar te ih odvezao u nepoznatom pravcu. Od oštećenog 50-godišnjaka, koji štetu procjenjuje na oko 25 tisuća kuna,

U Policijskoj postaji Sunja je 50-godišnji muškarac s područja Petrinje prijavio da je nepoznati počinitelj u mjestu Gradusa Posavska, općina Sunja, ukrao više trupaca koji su se nalazili pored ceste pripremljeni za označavanje i utovar te ih odvezao u nepoznatom pravcu. Od oštećenog 50-godišnjaka, koji štetu procjenjuje na oko 25 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju počinitelja.

Teška krađa u pokušaju zabilježena je u mjestu Brđani Kosa, također na sunjskom području, gdje je s nedjelje na ponedjeljak, 4./5. prosinca nepoznati počinitelj nasilno ušao u kuću vlasništvo 76-godišnje žene iz Križevaca, ali nije ništa ukrao.



Stranica