Održan zajednički sastanak policije, vatrogasaca i žurnih službi Sisačko-moslavačke županije

  • Slika /PU_SiM/radni sastanak 1.jpg
  • Slika
Foto: PU sisačko-moslavačka

Jučer, 28. listopada u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Mladost“ Sisak , održan je zajednički sastanak predstavnika vatrogasnih zajednica, policijskih postaja te žurnih službi Sisačko-moslavačke županije.

Sa ciljem bolje suradnje i bolje koordinacije pri zajedničkim intervencijama, predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko – moslavačke županije Mijo Brlečić ustvrdio je kako su ove službe iznimno važne u zaštiti ljudi i imovine, a budući da surađuju u svim kriznim situacijama, organizacija zajedničkih sastanaka poput ovog, više je no dobrodošla.

Načelnik Policijske uprave sisačko – moslavačke Luka Pešut osvrnuo se na stanje sigurnosti na području županije ocijenivši kako je ono na zavidnoj razini, više je razriješenih kaznenih djela nego prošle godine te da ukupno gledajući nema većih problema. Između ostalog, načelnik Luka Pešut je pohvalio sastanke poput ovih kao i suradnju među žurnim službama te suradnju koju svi oni imaju sa Sisačko-moslavačkom županijom.

Na sastanku je nazočio i župan Ivo Žinić, koji se prije svega zahvalio policiji, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, načelniku Luki Pešutu te zapovjedniku i predsjedniku Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije Brlečiću na dobroj suradnji i naglasio da svatko u svom segmentu vodi brigu da u našoj županiji, ali i u Hrvatskoj, građani budu sigurni.

Stranica