Osumnjičeni za provale u trgovine

Slika PU_SiM/Vijesti/2012/Nove ilustracije/Provalnik 5.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su zbog sumnje da je počinio tešku krađu proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim Siščaninom. Istraživanjem je utvrđeno da je s utorka na srijedu, 1./2. listopada, u Ulici Hrvatskog

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su zbog sumnje da je počinio tešku krađu proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim Siščaninom. Istraživanjem je utvrđeno da je s utorka na srijedu, 1./2. listopada, u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku provalio u trgovinu mješovitom robom te iz nje ukrao cigarete, slatkiše i suhomesnate proizvode, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Zbog sumnje da su počinili tešku krađu kriminalističko istraživanje je provedeno i nad dvojicom Siščana, starih 28 i 29 godina. Utvrđeno je da su u jutarnjim satima 29. rujna u Žitnoj ulici u Sisku provalili u trgovinu mješovitom robom i ukrali cigarete, alkoholna pića i slatkiše, vrijedne oko tisuću kuna. 



Stranica