Pijani vozači na prometnicama

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkotest_ruka.jpg
Foto: Ilustracija

U subotu, 19. ožujka, oko 3.40 sati u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Kutini, zaustavljen je 28-godišnjak iz Funtane koji je upravljao vozilom sisačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,52 promila

Istoga dana, oko 11 sati, u Vrginmostu, zaustavljen je 55-godišmjkak s područja Topuskog koji je upravljao vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,11 promila i za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja.

U nedjelju, 20. ožujka, oko 00.40 sati u mjestu Donja Vlahinička, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao 32-godišnjak s područja Siska.  

Vozači su smješteni u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U petak, 19. ožujka ok 22.20 sati u ulici Ljudevita Gaja u Petrinji, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila upravljao 52-godišnjak s područja Petrinje. Prilikom postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike. Uhićen je i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Stranica