Prijetio pa mu pretragom pronađeno oružje i droga

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/KRIM/PrivođenjeLlisice.jpg

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela predan pritvorskom nadzorniku

Foto: ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja, Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, policijski su službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je u srijedu, 7. lipnja, na području Grada Novske prijetio 58-godišnjakinji. Uhićen je, a u sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljene su pretrage doma i drugih prostorija na dvije lokacije koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta automatska puška s osam pripadajućih spremnika, poluautomatska puška s pripadajućim spremnikom, 2153 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva, 566 grama marihuane, pet indijskih konoplja visina od 60 do 200 cm te četiri stabljike indijske konoplje visina od 42 do 65 cm, koje je uzgajao u vrtu.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Stranica