Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 18 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 18 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Kutine počinjeno je 11 kaznenih djela, na području Siska devet, na području Novske tri, na području Gline dva, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, dva na području Petrinje i po jedno na području Siska i Kutine, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u sedam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Kutine i po jedan na području Siska, Novske, Petrinje, Dvora i Gvozda, a u njima je sudjelovalo deset počinitelja, od kojih pet pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 19 prometnih nesreća, po četiri na području Siska i Novske, po tri na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice, dvije na području Kutine te po jedna na području Gline, Gvozda i Sunje.

U pet nesreća jedna je osoba teško, a sedam je lakše ozlijeđeno, dok je u 14 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica