Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su 17 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su 17 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je osam kaznenih djela, na području Kutine pet, na području Petrinje tri, na području Novske, Dvora i Gvozda po dva, dok je po jedno kazneno djelo počinjeno na području Gline i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, tri na području Siska i dva na području Kutine, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja, od kojih četiri alkoholizirana.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Siska i po jednom na području Gline i Gvozda, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, šest na području Siska, dvije na području Kutine i jedna na području Petrinje.

U tri nesreće dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a pet ih je lakše ozlijeđeno, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica