U prometnoj nesreći u Velikoj Ludini teško ozlijeđene tri osobe

Slika PU_SiM/Vijesti/2013/Nove/Ocevidna prom..jpg

U nesreći su ozlijeđene tri osobe, vozač teretnog automobila koji je zadobio teške tjelesne ozljede te vozačica osobnog automobila i njen 63-godišnji suprug koji su zadobili teške tjelesne ozljede opasne za život. Materijalna šteta iznosi oko 30 tisuća kuna, a zbog curenja tekućina iz vozila te čišćenja i pranja kolnika

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. rujna oko 8.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Ludini 57-godišnja Varaždinka upravljajući osobnim automobilom VW Polo varaždinskih registracijskih oznaka  i ulaskom u desni zavoj brzinu kretanja nije prilagodila mokrom i skliskom kolniku.

Uslijed navedenog izgubila je nadzor nad vozilom i prešla u suprotni prometni trak gdje je svojim vozilom udarila u teretni automobil Mercedes Sprinter kutinskih registracijskih oznaka kojim je u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao 30-godišnjak s područja Velike Ludine.

U nesreći su ozlijeđene tri osobe, vozač teretnog automobila koji je zadobio teške tjelesne ozljede te vozačica osobnog automobila i njen 63-godišnji suprug koji su zadobili teške tjelesne ozljede opasne za život.

Materijalna šteta iznosi oko 30  tisuća kuna, a zbog curenja tekućina iz vozila te čišćenja i pranja kolnika promet je tim dijelom Zagrebačke ulice od 10.05 do 14.45 sati bio obustavljen za sav promet te se odvijao obilaznim ulicama.  

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 57-godišnje Varaždinke je podnesena kaznena prijava. 



Stranica