U prometu policija zaustavila pijane vozače

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: Ilustracija
 
U petak, 23. srpnja oko 21.30 sati, u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo riječkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila i bez korištenja sigurnosno pojasa upravljao 28-godišnjak iz Rijeke. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog.
 
Sljedećeg dana, 24. srpnja oko 1.30 sati, u ulici Kutinska Ciglenica u Kutini, zaustavljeno je osobno vozilo bjelovarskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,97 promila upravljao 24-godišnjak s područja Kutine. Izvršenom provjerom je utvrđeno da kod sebe ne posjeduje vozačku i prometnu dozvolu. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.
 
Noćas, 26. srpnja oko ponoći, u ulici Stjepana Radića u Petrinji, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, bez korištenja sigurnosnog pojasa i pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 27-godišnjak iz Petrinje. On je zbog počinjenih prekršaja uz optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom sudu.

Stranica