U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/10-11-000.jpg
Foto: ilustracija
 
U četvrtak, 17. studenog, oko 22 sata, na sunjskom području u mjestu Četvrtkovac, u kontroli prometa zaustavljen je 34-godišnjak s područja Sunje, koji je pod utjecajem alkohola od 1,61 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.
 
Idućeg dana, 18. studenog, oko 22 sata, u ulici Berislava Pavičića u Sisku, u kontroli prometa zaustavljen je 31-godišnjak sa sisačkog područja, koji je pod utjecajem alkohola od 2,11 promila upravlja automobilom sisačkih registracija.
 
Istoga dana, samo pola sata kasnije, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Petrinji, zaustavljen je automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,83 promila upravljao 54-godišnjak iz Petrinje. Uhićen je te je zbog počinjenog prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu gdje mu je nakon održanog žurnog postupka donesena presuda kojom je proglašen krivim te mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 20 dana uvjetno na godinu dana i zaštitna mjera zabrane upravljana motornim vozilom B kategorije u trajanju od dva mjeseca.
 
U subotu, 19. studenog, oko 2 sata, u zagrebačkoj ulici u Kutini, zaustavljen je 39-godišnjak iz Kutine, koji je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.
  
Zatim je oko 5 sati, u Ulici kneza Trpimira u Kutini, zaustavljen automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao 25-godišnjak iz Kutine.
 
Nadalje je u nedjelju, 20. studenog, oko 2.15 sati, u ulici Josipa Runjanina u Sisku zaustavljen automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 48-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 1,92 promila.
  
Samo desetak minuta poslije, u ulici Franje Lovrića u Sisku, pod utjecajem alkohola od 1,76 promila, automobilom sisačkih registracija upravljao je 22-godišnjak sa sunjskog područja.
 
Potom je oko 13 sati, u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, zaustavljen 60-godišnjak s područja Petrinje, koji je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.
 
Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica