Uhvaćeni nakon provale u ugostiteljski objekt

Slika PU_SiM/Vijesti/2013/Nove/Pistolj i lisice.jpg

Postupajući po dojavi da je provaljeno u ugostiteljski objekt u Ulici Ante Starčevića u Sisku policijski službenici Policijske postaje Sisak zatekli su u blizini trojicu Siščana u dobi od 29, 33 i 41 godinu. Zbog sumnje da su počinili ovu tešku krađu sva

Postupajući po dojavi da je provaljeno u ugostiteljski objekt u Ulici Ante Starčevića u Sisku policijski službenici Policijske postaje Sisak zatekli su u blizini trojicu Siščana u dobi od 29, 33 i 41 godinu. Zbog sumnje da su počinili ovu tešku krađu sva trojica su uhićena, a obavljenim očevidom te provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su jučer, 17. rujna, oko 1.40 sati provalili vrata na ugostiteljskom objektu i iz njega ukrali blagajnički polog te manju količinu alkoholnih pića. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 33-godišnjak, osim ove teške krađe, počinio i dvije teške krađe u noći s 9./10. rujna, također u Ulici Ante Starčevića, gdje je provalio u dva parkirana osobna automobila te iz njih ukrao torbice koje su vlasnici ostavili na vidljivom mjestu. Pretragom njegovog stana, obavljenom temeljem naloga Županijskog suda u Sisku, pronađeni su predmeti pribavljeni ovim teškim krađama, a također su pronađene i oduzete 33 tablete s popisa opojnih droga za koje nema odgovarajuću liječničku dokumentaciju. Zbog počinjenih teških krađa protiv 33-godišnjaka su podnesena posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Protiv njega je također podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Sisku zbog neovlaštenog posjedovanja droga. 



Stranica