Upravljali vozilom pod utjecajem alkohola

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: Ilustracija

U četvrtak, 4. srpnja u poslijepodnevnim satima u Rimskoj ulici u Sisku, zatečen je 44-godišnji muškarac koji je upravljao vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,6 promila, bez važeće vozačke dozvole i bez korištenja sigurnosnog pojasa. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten  u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.
 
U petak, 5. srpnja oko 19 sati, na novljanskom području u mjestu Bročice, po policijskim službenicima zatečen je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim vozilom slatinskih registracija. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskog suda biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.
 
U subotu, 6 srpnja oko 5 sati u Zagrebačkoj ulici U Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. Kako je i kod njega postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača prekršajnom odjelu Općinskog suda u Sisku biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja. 
 
U nedjelju, 7. srpnja oko 15 sati u ulici K.P.Krešimira IV u Kutini, u kontroli prometa zaustavljen je 59-godišnjim muškarac koji je pod utjecajem alkohola od 2,01 promila upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija kojim je bila pridodana laka prikolica. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskog suda biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Stranica