Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinjena od strane nepoznatih počinitelja

 
Za dan 17. / 18. kolovoza 2009. godine

 
KRIMINALITET                                                                 
 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinjena od strane nepoznatih počinitelja.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Novske, a jedno na području Dvora.

Zabilježene su tri krađe i po jedno kazneno djelo nasilničkog ponašanja, teške tjelesne ozljede, prijetnje i krivotvorenja isprava.

 
                                 
JAVNI RED I MIR 
 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno noćas od alkoholiziranog 22-godišnjaka koji je vikao na ulici u Sisku. Zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja određeno mu je zadržavanje u policijskoj postaji

 
 
NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI
 

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Općine Lekenik. Počinitelj koji je verbalno zlostavljao suprugu te ju tjerao iz kuće. Isti je uhićen te će biti doveden na prekršajni sud.

 
 
PROMET
 

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Siska i Kutine, a u njima je nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći utvrđena je alkoholiziranost sudionika.

 


Stranica