Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   

KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine i Siska, tri na području Novske, dva na području Gvozda i po jedno na području Petrinje, Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je sedam krađa, tri uništenja i oštećenja tuđe stvari, po dvije teške krađe, prijetnje i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te po jedno kazneno djelo krivotvorenja isprava i izbjegavanja carinskog nadzora.

JAVNI RED I MIR 

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je u jednom slučaju i to u blizini ugostiteljskog objekta na gradskoj tržnici u Novskoj, gdje su se najprije verbalno, a potom i fizički sukobila dvojica muškaraca, obojica pod utjecajem alkohola u koncentraciji većoj od dva promila. Jedan od njih u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Popovači i Hrvatskoj Kostajnici od strane dva alkoholizirana počinitelja, a jedan od njih je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to na području Siska i Kutine, a sudionici koji su ih izazvali pobjegli su s mjesta događaja.

Naknadno su pronađeni sudionici prometne nesreće s kutinskog području, dok se za sudionicima nesreće sa sisačkog područja još traga.

 
 


Stranica