Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Na području Kutine počinjeno je šest kaznenih djela, na području Siska tri, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Petrinje i Novske.

Počinjeno je pet krađa, tri teške krađe, dvije prijetnje i jedno uništenje i oštećenje znakova za opasnost.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena u Hrvatskoj Kostajnici, Kutini i Sunji, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

U dva događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a zabilježen je i jedan slučaj držanja životinja bez nadzora.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Dvora i Petrinje, a u njima su sudjelovala dva počinitelja.

Jedan je počinitelj uhićen i doveden na prekršajni sud, a drugi je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to dvije na području Petrinje te po jedna na području Siska i Kutine.

U tri nesreće lakše su ozlijeđene tri osobe i to dvije vozačice i biciklist, a jedna je nesreća za posljedicu imala samo materijalnu štetu.

U jednoj nesreći utvrđena je alkoholiziranost te je u njoj lakše ozlijeđen biciklist koji je pod utjecajem alkohola od 2,21 g/kg pao s bicikla na kolnik. Bjegova s mjesta događaja prometnih nesreća nije bilo.



Stranica