Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET   

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, dva na području Petrinje te po jedno na području Gvozda, Novske i Gline.

Počinjeno je šest krađa, tri prijetnje, dvije teške krađe te po jedna  zlouporaba opojnih droga, nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, prijevara i kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

 

JAVNI RED I MIR   

Javni red i mir narušen je u jednom slučaju i to u Dvoru, gdje su se jučer ujutro na javnom mjestu najprije verbalno, a potom i fizički sukobile dvije 16-godišnjakinje, ali nijedna nije ozlijeđena. Protiv obje maloljetnice policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u jednom slučaju obiteljskog nasilja počinjenog u Sisku, gdje je 41-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 2,07 promila verbalno i fizički napao suprugu u nazočnosti svoje dvoje djece stare 4 i 6 godina. Nasilni suprug je uhićen i danas će uz optužni prijedlog biti doveden sisačkom prekršajnom sudu.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, od kojih dvije na području Petrinje te po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice.

U jednoj nesreći lakše je ozlijeđena jedna osoba, dok je u tri nesreće počinjena samo materijalna šteta.

Pod utjecajem alkohola bila su dva sudionika prometnih nesreća i to vozač osobnog automobila koji je pod utjecajem alkohola od 2,28 promila na području Hrvatske Kostajnice s vozilom sletio s ceste u odvodni kanal, ali nije ozlijeđen. Vozač teretnog automobila pod utjecajem alkohola od 1,76 promila na području Petrinje pri pretjecanju retrovizorom je udario biciklistu i lakše ga ozlijedio te je potom pobjegao s mjesta nesreće, ali su ga policajci naknadno pronašli i u policijskoj postaji zadržali do otrježnjenja.



Stranica