Obiteljska nasilja

U petak, 12. studenog u stanu u Petrinjskoj ulici u Sisku, 18-godišnjakinja je verbalno napala svog 50-godišnjeg oca te razbijala pokućstvo

U petak, 12. studenog u stanu u Petrinjskoj ulici u Sisku, 18-godišnjakinja je verbalno napala svog 50-godišnjeg oca te razbijala pokućstvo, pa je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama smještena na bolničko liječenje.

Sisačka policija je u nedjelju, 14. studenog u Gajevoj ulici u Sisku uhitila te će uz optužni prijedlog prekršajnom sucu dovesti 65-godišnjeg muškarca koji je verbalno napao suprugu. Budući da joj je i prijetio, ona je zbog prijetnje protiv njega podnijela kaznenu prijavu koja će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu na meritornu odluku.

Zbog obiteljskog nasilja sisački policajci prekršajno su prijavili i dvojicu braće stare 27 i 24 godine, koji su se jučer, 14. studenog u ranim jutarnjim satima, u obiteljskoj kući u Lonjskoj ulici u Sisku verbalno i fizički sukobili, ali tijekom ovog sukoba nisu ozlijeđeni.

Glinska policija na području Gline uhitila je i također će prekršajnom sudu dovesti 50-godišnjeg muškarca koji se sinoć, 14. studenog verbalno sukobio sa svojom 40-godišnjom suprugom pred njihovo četvero djece stare 11, 16, 18 i 19 godina. Zbog obiteljskog nasilja policija će prekršajno prijaviti i suprugu.



Stranica