Krađe

U kaznenim djelima krađe koje su proteklog vikenda prijavljene policiji, koje su počinili nepoznati počinitelji, u petak, 12. studenog

U kaznenim djelima krađe koje su proteklog vikenda prijavljene policiji, a koje su počinili nepoznati počinitelji, u petak, 12. studenog u Kranjčevićevoj ulici u Sisku u trgovini je iz otključane staklene vitrine ukraden mobitel vrijednosti oko 3 900 kuna, a u subotu, 13. studenog na parkiralištu ispred trgovačkog centra u Zagrebačkoj ulici u Sisku ukraden je bicikl, čiju vrijednost vlasnik procjenjuje na oko 3 500 kuna. 

Sredinom rujna u Zagrebačkoj ulici u Sisku, u teretnoj stanici željezničkog kolodvora, sa šest vagona ukradeno je 36 bakrenih vezica dužine od 25 do 60 centimetara, čiju vrijednost odgovorna osoba HŽ-a procjenjuje na oko 4 700 kuna, a također u rujnu u Ulici Nikole Tesle u Sisku na industrijskom kolosijeku odsječeno je i ukradeno oko 35 metara izoliranih bakrenih vodiča vrijednosti oko 2 tisuće kuna.

Jučer, 14. studenog u Rimskoj ulici u Sisku, s terase ugostiteljskog objekta ukraden je suncobran, a u proteklih tjedan dana u Cohinoj ulici u Donjoj Gračenici, Općina Popovača,  ukradeno je oko tisuću kilograma starog željeza.

Prijavljen je i jedan pokušaj teške krađe od prije dva dana kada je nepoznati počinitelj u Ulici Ivana Fistrovića u Sisku provalio vrata šupe i prozor ugostiteljskog objekta, ali je odustao od daljnjeg počinjenja.



Stranica