Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Kutine, dva na području Novske te jedno na području Sunje, Petrinje, Hrvatske Kostajnice i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno vikom i galamom alkoholiziranog muškarca u Novskoj, kojem je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja određeno zadržavanje u policijskoj postaji.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena  na području Siska, Gvozda i Kutine, a u njima je sudjelovalo troje alkoholiziranih počinitelja koji su uhićeni i dovedeni na prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Siska te po jedna na području Petrinje, Kutine i Hrvatske Kostajnice, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.



Stranica