Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine i Novske te po dva na području Petrinje, Gline i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena na kutinskom području, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Petrinji i Voloderu, a u njima su sudjelovala dvojica počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, tri na području Kutine, dvije na području Siska te po jedna na području Novske i Hrvatske Kostajnice.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica