U prometnoj nesreći djevojčica u sjedalici teško ozlijeđena

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Pol.jpg

U prometnoj nesreći djevojčica, koja je bila smještena u dječjoj sjedalici na stražnjem sjedalu automobila, zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezena u Klaićevu bolnicu u Zagreb, dok je u sisačkoj Općoj bolnici njenom ocu i teti pružena liječnička pomoć.

Foto:  Ilustracija

Danas, 27. travnja oko 9.30 sati u mjestu Novo Selište, Grad Petrinja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 4-godišnja djevojčica s područja Gline zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, dok su njen 27-godišnji otac i 15-godišnja teta samo lakše ozlijeđeni.

Njen je otac upravljao osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka te je ulaskom u desni zavoj, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine te mokrog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotni prometni trak gdje je udario u teretni automobil slavonskobrodskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji vozač.     

U prometnoj nesreći djevojčica, koja je bila smještena u dječjoj sjedalici na stražnjem sjedalu automobila, zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezena u Klaićevu bolnicu u Zagreb, dok je njenom ocu i teti liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici .

Oba vozača su alkotestirana te nisu bila pod utjecajem alkohola, a zbog izazivanja prometne nesreće policijski službenici Policijske postaje Petrinja će protiv 27-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu.

Zbog ove prometne nesreće promet se kroz navedeno mjesto na cesti Glina – Petrinja od 9.30 do 13.45 sati odvijao otežano.



Stranica