Narušavali JRM udarajući se rukama, nogama i - kuburom

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/shaka.jpg

U subotu, 21. svibnja oko 17.30 sati ispred trgovine u Ulici Nine Marakovića u Sisku 57-godišnji Siščanin se pod utjecajem alkohola od 2,37 promila verbalno sukobio s dvojicom također alkoholiziranih muškaraca iz Petrinje (2,01 i 1,76 promila), nakon čega je 57-godišnjak otišao kući i vratio se s ručno izrađenom kuburom te su se potom svi i fizički sukobili,

Foto:  Ilustracija

U subotu, 21. svibnja oko 17.30 sati ispred trgovine u Ulici Nine Marakovića u Sisku 57-godišnji Siščanin se pod utjecajem alkohola od 2,37 promila verbalno sukobio s dvojicom također alkoholiziranih muškaraca iz Petrinje (2,01 i 1,76 promila), nakon čega je 57-godišnjak otišao kući i vratio se s ručno izrađenom kuburom te su se potom svi i fizički sukobili, udarajući se rukama, nogama i kuburom. Tom je prilikom 57-godišnjak lakše ozlijeđen, a ozljede su mu konstatirane u Općoj bolnici u Sisku.

Po sudskom nalogu policijski službenici su pretražili njegovu kuću i tom prilikom pronašli 19 komada raznog streljiva i jednu bajunetu za pušku, što je od njega oduzeto, kao i rečena kubura.

Zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari protiv njega je podnesena kaznena prijava, dok su sva trojica prekršajno prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.



Stranica