Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 29 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 29 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je 12 kaznenih djela, na području Novske i Petrinje po šest, na području Kutine i Hrvatske Kostajnice po dva, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Sunje.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je deset narušavanja javnog reda i mira, četiri na području Siska, tri na području Kutine te po jedno na području Sunje, Petrinje i Gline, a u njima je sudjelovalo 14 počinitelja, od kojih devet pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u 11 slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, po dva počinjena na području Kutine, Petrinje, Novske i Dvora te u po jednom na području Hrvatske Kostajnice, Gline i Sunje, a u njima je sudjelovalo 16 počinitelja, od kojih 12 alkoholiziranih.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća, šest na području Kutine, tri na području Siska, dvije na području Novske i jedna na području Hrvatske Kostajnice.

U tri nesreće s ozlijeđenim osobama dva biciklista, od kojih jedno dijete, zadobila su teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a jedan vozač osobnog automobila je lakše ozlijeđen, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica