Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Kutine, tri na području Petrinje, dva na području Novske te po jedno na području Gvozda, Hrvatske Kostajnice i Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Narušavanja javnog reda i mira proteklog dana nisu zabilježena.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, u dva na području Petrinje te u po jednom nasilju u obitelji na području Gvozda i Gline, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih jedan pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Siska i po jedna na području Kutine, Novske i Gline.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama jedan je biciklist zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a četiri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.



Stranica