Dnevni događaji – sažetak

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjena su četiri kaznena djela, dok je po jedno počinjeno na području Kutine, Novske i Sunje. Počinjene su četiri krađe te po jedna povreda dužnosti uzdržavanja, povreda djetetovih prava te uništenje ili oštećenje javnih naprava.

Javni red i mir je narušen u jednom slučaju na području Petrinje i to omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti, za što je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Siska i jedna na području Kutine. U jednoj nesreći je lakše ozlijeđena jedna osoba (pješakinja), dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.

Policiji u Kutini građanin je dragovoljno predao osam topničkih granata i dva barutna punjenja za topničko oružje te slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.



Stranica