Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Sunje, Kutine i Novske. Počinjene su tri krađe i jedna teška krađa.
 
Na području Siska i Gvozda zabilježeno je po jedno narušavanje javnog reda i mira, za koja su prijavljena dva počinitelja. U jednom slučaju prekršaj je počinjen držanjem životinja bez nadzora i u drugom slučaju točenjem alkoholnih pića pijanim osobama.  
 
Na prometnicama su zabilježene četiri prometne nesreće, dvije na području Kutine te po jedna na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice. U jednoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.
 
Prilikom košnje u polju u Ulici Stjepana Radića u Petrinji, građanin je pronašao tri ručne bombe M-75, koje su radi uništenja preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite Policijske uprave sisačko-moslavačke.
 
U ponedjeljak, 15. travnja oko 19.15 sati, u garaži u Ulici grada Vukovara u Dvoru, došlo je do samozapaljenja 20 košnica, pvc žice, flakserice i raznog vrtnog alata. Požar je sam ugasio 58-godišnji vlasnik koji materijalnu štetu procjenjuje na oko 1000 kuna.
 

Stranica