Prijetio pa mu pretragom pronađena droga

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/RUKAV_policija.jpg
Foto: ilustracija

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog počinjenih više kaznenih djela.

Njega se sumnjiči da krajem prošlog tjedan u jutarnjim satima, u obiteljskoj kući na području Velike Ludine izrekao riječi prijetnje 70-godišnjakinji koja je u ovom događaju lakše ozlijeđena. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je na štetu 70-godišnjakinje unazad nekoliko mjeseci počinio i kazneno djelo Nasilje u obitelji.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je po nalogu suda obavljena pretraga doma i drugih prostorija te je pronađeno i oduzeto 820 grama droge marihuane i tablete koje se nalaze na popisu droga, a za koje nije imao liječničku dokumentaciju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je zbog prijetnje i nasilja u obitelji uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok će zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama biti podnijeta kaznena prijava.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon